Logotyp för Historisk kuriosa, HK-butiken
Bloggen | Butiken | 0 varor

Köpvillkor

För att handla på Historisk kuriosa-butiken måste du vara över 18 år. Vi reserverar oss för slutförsäljning, förseningar och eventuell felaktig produktinformation. Om det finns särskilda skäl därtill förbehåller vi oss rätten att inte behandla en beställning.

Priser

Alla priser anges i Svenska kronor (SEK) och inkluderar moms. Den totala kostnaden för beställningen kan ses i Kassan innan köpet bekräftas. Här framgår också hur stor del av priset som är moms.

Frakt och leverans

Vi använder oss av PostNord för transporter till kunder. Det går bara att beställa till adress i Sverige. Om du befinner dig i utlandet och vill handla av oss, skicka då ett meddelande till hk@historiebruket.se.

Fraktkostnaden är 44 kronor för en produkt och 59 kronor om du beställer fler än en produkt, oavsett hur många produkter du beställer.

Vi strävar efter, men kan ej garantera, att skicka beställningar inom två arbetsdagar. Eventuellt kan det ta ytterligare någon dag. Till detta tillkommer 1-2 dagars leveranstid.

Betalningsalternativ

Vi erbjuder i dagsläget två betalningssätt: faktura och förskottsbetalning till vårt Bankgiro-konto.

Om du väljer faktura följer den med leveransen. Fakturans förfallotid är på 30 dagar. Om fakturan inte är betalad inom förfallotiden tillkommer en påminnelseavgift på 50 kr.

Om du väljer förskottsbetalning betalar du hela summan inklusive frakt till Bankgironummer 333-1774 (HS Historiebruket handelsbolag). Ange ordernumret som referens. Varan kommer att skickas efter att pengarna kommit in på kontot.

Ångerrätt

I enlighet med Distans- och hemförsäljningslagen erbjuder vi 14 dagars öppet köp på alla produkter från det datum du tagit emot varan, förutsatt att den inte är skadad eller använd. Om du redan betalat för varan får du tillbaka pengarna inom 30 dagar. Du betalar själv för returfrakt och ansvarar för att varan är väl förpackad.

Kontakta oss på hk@historiebruket.se innan du skickar tillbaka produkten. Uppge gärna varför du valt att returnerar varan.

Reklamationer

Om du fått fel eller defekt produkt ber vi dig att så fort som möjligt kontakta oss på hk@historiebruket.se och ange vad som är fel, varpå vi återkommer med anvisningar för retur. Vi kommer skyndsamt åtgärda felet/skicka en motsvarande produkt efter att vi mottagit den returnerade varan. Kunden behöver inte stå för extra fraktkostnader som uppstått i samband med felet.

Personuppgifter och kakor

Historisk kuriosa hanterar personuppgifter och använder kakor (cookies). Läs mer
Okej